Aquesta informació està enviada per:

Pierre Rolle

Per tal de preservar la salut pública i lluitar contra l’escalfament global i les illes de calor a la ciutat, 10 associacions ecologistes de Vilanova i la Geltrú reclamen la replantació de 21 arbres desapareguts a la Rambla Nova. Publiquen un document de denúncia de la destrucció del bé comú realitzada pel servei d’Espai Públic de l’ajuntament. Llancen una petició anomenada “Retorna’ns els arbres de la Rambla Nova”. Els ciutadans que ho desitgin podran signar la petició el diumenge 7 de maig a la plaça de la Vila.

AQUESTA INFORMACIÓ ESTÀ RELACIONADA AMB EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE PERQUÈ… defensa de la biodiversitat

FONTS

* Més informació a la web

Eixdiari, 2.5.2023

* Més informació a les xarxes socials:

Documents per adjuntar

 

Podeu imprimir, signar i fer signar aquesta petició, i retornar-la abans del 15 de juny de 2023 a LA CASA BLAVA, Centre de Resiliència i Sostenibilitat, Can Pahissa, Rambla de la Pau 46 – 48, Vilanova i la Geltru