Aquesta informació està enviada per:

Pierre Rolle

Per tal de preservar la salut pública i lluitar contra l’escalfament global i les illes de calor a la ciutat, 10 associacions ecologistes de Vilanova i la Geltrú reclamen la replantació de 21 arbres desapareguts a la Rambla Nova. Publiquen un document de denúncia de la destrucció del bé comú realitzada pel servei d’Espai Públic de l’ajuntament. Llancen una petició anomenada « Retorna’ns els arbres de la Rambla Nova ». Els ciutadans que ho desitgin podran signar la petició el diumenge 7 de maig a la plaça de la Vila.

AQUESTA INFORMACIÓ ESTÀ RELACIONADA AMB EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE PERQUÈ… defensa de la biodiversitat

FONTS

* Més informació a la web

Eixdiari, 2.5.2023

* Més informació a les xarxes socials:

Documents per adjuntar

 

Podeu imprimir, signar i fer signar aquesta petició, i retornar-la abans del 15 de juny de 2023 a LA CASA BLAVA, Centre de Resiliència i Sostenibilitat, Can Pahissa, Rambla de la Pau 46 – 48, Vilanova i la Geltru