Aquesta informació està enviada per:

Pierre Rolle

El conflicte entre les comunitats de regants i la restauració dels rius al seu estat natural és obert. Dur exemple al riu Siurana, entre les dues comarques de Tarragona del Priorat. podria passar el mateix al Garraf?

El GEPEC informa:

Tornar l’aigua al riu Siurana no és delicte: el delicte és robar-la❗
La comunitat de regants del Pantà de Riudecanyes, amb l’Ajuntament de Reus com a principal accionista, demana 4 anys de presó i gairebé 6.000€ de multa per tornar l’aigua al riu, dies abans de celebrar la Taula “de negociació” del Siurana. Una taula amb propostes insuficients que perpetuaran la lamentable situació ambiental del riu 😡

L’any 2017, en un acte públic del GEPEC-EdC i la Plataforma pel Riu Siurana, el riu va recuperar la seva dignitat durant unes hores. Ens volen castigar per defensar el Siurana, però el verdader delicte és deixar-lo eixut i endur-se’n l’aigua. 💧

Vine a donar suport a les encausades dijous 16, a les 10:30h, al Carrer Major nº14 de Tarragona! ✊ RIU SIURANA VIU!

 

AQUESTA INFORMACIÓ ESTÀ RELACIONADA AMB EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE PERQUÈ… defensa de la biodiversitat

FONTS

* Més informació a la web

 Gepec

plataforma pel Riu Siurana

* Més informació a les xarxes socials:

Facebook Plataforma pel riu Siurana

Galerie de photos