Aquesta informació està enviada per:

Marta Jofra – Ajuntament

 

A partir de dilluns, 1 de març, no es podrà anar a la platja de Ribes Roges amb gossos. La setmana vinent comencen les mesures de protecció a la posta del corriol camanegre, una espècie d’ocell protegida que ja fa alguns anys nidifica a la desembocadura del torrent de Sant Joan.

altres mesures com el reforç i recol·locació de les tanques de protecció, algunes actuacions a la sorra i la col·locació de senyals informatives. Aquestes accions s’han consensuat amb la Generalitat i els agents rurals.
A tot això cal afegir-hi la contractació de personal informador que començarà a treballar la setmana vinent a la zona, i també amb una major freqüència de la presència de la Policia Local que farà accions informatives i si és necessari, sancionadores.

FONTS

Decret Lei

* Més informació a la web

Canal Blau 25/02/2021

 Eixdiari – 01/03/2021

* Més informació a les xarxes socials:

pagina FB de l’Ajuntament