Taller de Land Art

És crear obres artístiques exclusivament amb materials que trobem a la natura.
Ès una experiência de creació que vincula l’art i les emocions amb el descobriment de la Natura.

dades pràctiques

 * En quin sentit el projecte contribueix a un desenvolupament sostenible?:  es una nova manere d’interactuar amb la natura
* Està situat a: Vilanova i la Geltrú
* Ho organitza:  L’associacion La Casa Blava: és una associació sense ànim de lucre. Té la seu a Vilanova i la Geltrú i té com a objectiu promoure el desenvolupament sostenible.
* Nom i cognom del contacte: Pierre Rolle
Número de telèfon: 674779316
Pàgina web: lacasablava.cat

Informació detallada

 

La Casa Blava comparte amb els vianants un instant de creativitat simple i espontània. Els elements naturals més simples es converteixen en font d’inspiració: còdols i petxines, branques, fulles i flors es transformen en lleugera ballarina o en ogre famolenc. Tot aquí és lleuger i espontani, tot és efímer i l’obra creada desapareix tan aviat com està acabada, per donar pas a un altre visitant.

Els artistes que han creat aquest moviment buscaven explorar noves maneres d’interactuar amb la natura, de qüestionar les nocions de propietat de l’art, i de sensibilitzar sobre l’entorn i la relació entre l’home i la natura. Utilitzen elements naturals com a suports i materials per crear obres d’art efímeres.