NIU

El projecte consisteix en: NIU és una nova revista amb un propòsit molt clar: fer-nos SENTIR, PENSAR i ACTUAR per a un canvi positiu.
Una plataforma que neix per a portar il·lusió, entusiasme i esperança a un món ple de dubtes. Una manera de descobrir que un altre món és possible a través de diverses veus que comparteixen un territori ( l´Empordà).

NIU t’ofereix un espai/temps de lectura i reflexió sobre àmbits que creiem vitals per a contribuir a un impacte social i mediambiental positiu: la relació amb l’entorn, l’aprenentatge, la filosofia, l’art i la cultura.
UN ALTAVEU DE CONSCIÈNCIA, UN NIU DE PREGUNTES, UNA LLAR ON DETENIR-SE.

dades pràctiques

* En quin sentit el projecte contribueix a un desenvolupament sostenible?: A NIu es tracten temes de vital importancia per un desenvolupament conscient del nostre pas per la terra,
* Està situat a: Empordà, Girona
* Ho organitza: Associació
* Nom i cognom del contacte: Jorge Carrasco
Número de telèfon: 672166070
Pàgina web: www.niu-emporda.org
Les xarxes socials del projecte son: www.instagram.com/niu_emporda/
www.facebook.com/NIUEmporda

Informació detallada

 

SENTIR
NIU neix per a les persones que senten (o pre-senten).
Alguna cosa no està funcionant bé amb la nostra manera d’estar en el món. La destrucció mediambiental, la corrupció i la pèrdua de legitimitat de les nostres institucions, les guerres, la injustícia, la desigualtat, l’extinció d’espècies i cultures, entre altres realitats, ens poden portar a sentir angoixa, desesperació, dolor, culpa, impotència.

NIU t’inspira i t’acompanya per a transformar aquest sentir en acció i poder contribuir tu mateix a un canvi positiu.

PENSAR
NIU neix per a les persones que qüestionen (i/o es qüestionen).
Les preguntes que ens fem en la vida marquen la nostra manera de veure el món.
NIU vol triar les qüestions essencials per a revisar aquesta mirada. Per què fem el que fem? per a què? què és fer bé les coses? a què li donem valor? com ens relacionem? en què posem l’atenció i l’energia? amb què ens distraiem? …Sobre aquestes i altres qüestions escriuen individus i col·lectius que senten i actuen, sent les seves reflexions eines per al nostre creixement. per a edificar una vida digna.

ACTUAR
NIU neix per a les persones que no volen caure en la resignació.
Existeix un realisme esperançat, persones i projectes que segueixen un camí amb sentit, que s’han plantejat prèviament moltes qüestions vitals i han deixat de costat la comoditat per a passar a l’acció.
NIU t’ho mostra i et dóna un fil més per a continuar teixint la xarxa que compon el teu món, el món.